Remember login:

nlAvontuurlijk roadtrips met Be More als goede doel!

screen picture

Ben jij een avonturier en op zoek naar een vakantie anders dan anders en wil je je ook inzetten voor het goede doel? Dan zijn deze avontuurlijke roadtrips iets voor jou!

Geen zon, zee, strand vakanties, maar uitdagende tochten voor het goede doel! Samen met andere teams ondek je de mooiste kanten van verschillende landen, ontmoet je de lokale bevolking en kampeer je op plekken waarvan je nooit gedacht had er ooit te komen. Het doel is om samen de finish te halen en weer heelhuids in Nederland terug te komen.

Met deze roadtrip kun je geld inzamelen voor een goed doel. En sinds dit jaar is het ook mogelijk om Be More als goed doel te kiezen en geld in te zamelen voor onze partners in Afrika en Azië.

2 Do Events organiseert 2 verschillende expedities.

Scandinavië Expeditie – dé Roadtrip van het Noorden!
De Scandinavië Expeditie is een onvergetelijke tocht waarbij binnen drie weken meer dan 8.500 kilometer afgelegd wordt door Oost-Europa, Rusland en Scandinavië voor het goede doel! Het is een fantastische rit door de prachtige natuur, waarin je één wordt met de omgeving. Ervaar de gastvrijheid in Oost Europa en de grilligheid van Rusland.

Highland Trail – Unieke Roadtrip door Groot - Brittannië
Al op de boot naar Dover verbaas je je over de mooie uitzichten, want bij aankomst word je getrakteerd met een prachtig uitzicht op de hagelwitte krijtrotsen van Engeland. En zodra je Engeland binnenrijdt begint het grote avontuur, want heb jij al ooit links gereden? Samen met je navigator is het oppassen geblazen, maar vergeet niet om je heen te kijken want de zuid kust van Engeland vol met palmbomen geeft je het gevoel door Zuid Frankrijk te rijden! Met de Highland Trail (wild) kampeer je op de mooiste plekken, waarvan je het bestaan anders nooit zou weten.

Samen sleutelen aan de motor/wagen, samen eten koken, samen verhalen vertellen over het bakkie en samen liedjes zingen rond het kampvuur zijn de ingrediënten die deze tocht tot een onvergetelijke ervaring maken!

Wil je een roadtrip maken voor het goede doel? Lees er meer over op www.avontuurlijkeroadtrips.nl. Bij inschrijving voor 1 januari 2013 krijg je per team € 50,- korting, dus mail snel naar info@2do-events.nl

Reactions - Avontuurlijk roadtrips met Be More als goede doel!

No reactions yet